Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пообіцяв Яценюку, що з ним буде легко домовитись

Четвер, 21 лютого 2008, 14:18

Засідання круглого столу з врегулювання ситуації в парламенті розпочнеться орієнтовно о 10-11 годині у понеділок.

Відповідну пропозицію озвучив на зустрічі з фракцією Блоку Литвина спікер Арсеній Яценюк.

Попередньо фракція Литвина погодилась з даним часом проведення заходу.

За словами Яценюка, він розглянув 12 пропозицій до політичної угоди і вважає, що 9 з них взагалі не викличуть заперечень з боку інших фракцій.

Крім того, Яценюк попросив делегувати представника фракції викласти ці пропозиції.

У свою чергу Володимир Литвин наголосив, що його фракція протестує проти бездіяльності Верховної Ради, тому з нею "Яценюку буде домовитися легко".

Зокрема, він запропонував зосередитися на повторному розгляді закону про держзакупівлі, а також на ухваленні змін до Держбюджету.

На це Яценюк відповів: "Щодо закону про держзакупівлі – до другого читання він не буде допущений у тому випадку, якщо там буде існувати Тендерна палата. Крапка".

Депутати блоку Литвина наголосили, що питання НАТО для них не є проблемним і запропонували розглянути у сесійній залі усі зареєстровані з цього приводу постанови.

Крім того, депутати блоку Литвина наголосили на необхідності доукомплектувати керівництво Верховної Ради, заслухати послання президента і затвердити програму діяльності уряду.

Але насамперед, за словами Литвина, "всі лідери фракцій мають підписати або не підписатися під тезою: "Верховна Рада далі не може бути бездіяльною".

Литвин запропонував, щоб остаточно з тезами політичної угоди визначалися виключно лідери фракцій і спікер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування