Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк про "Кобру": порядок треба наводити "каленым железом"

П'ятниця, 22 лютого 2008, 12:10

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк відмовився від супроводження ДАІ після інциденту з заступником начальника спецпідрозділу ДАІ "Кобра".

"Я ще місяць тому написав листа і звернення на Управління державної охорони з проханням зняти з мене "кобри", змії і все інше", - сказав Яценюк на брифінгу в п'ятницю.

"На превеликий жаль, виявляється, що це норма закону. Але після цього інциденту я вчинив дуже просто", - заявив спікер.

"Я просто їх всіх розігнав, забрав машини, документи, заборонив заходити на територію Верховної Ради і сказав, що мені не потрібно ніяких супроводжень, ні від кого мене не охороняйте, на мене ніхто не нападає", - пояснив він.

"Ідіть на вулиці і займайтеся правилами дорожнього руху, займайтеся водіями і займайтеся в тому числі своїми колегами", - додав спікер.

Яценюк зауважив, що "якби така ситуація сталася з простим чоловіком, то забули б, затягнули б". "Я вже не кажу про сфальсифіковані протоколи, що там були. І тихо було б, тільки тиш та гладь", - заявив спікер.

"Тому кожен повинен знати свою відповідальність перед законом, незалежно від того, скільки в нього зірочок на погонах"", - наголосив Яценюк.

"Я вітаю в цій ситуації позицію Луценка, який підтримав позицію президента. Порядок треба наводити "каленым железом". ДАІ вже нема, кінчилася "Кобра", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування