Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов попросив секретаріат Ющенка займатися своїми питаннями

П'ятниця, 22 лютого 2008, 12:23

Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що секретаріату президента не варто виступати речниками або експертами дій уряду.

Так він відповів на прохання прокоментувати зауваження секретаріату президента щодо антиінфляційних заходів, розроблених Кабінетом міністрів, повідомляє УНІАН.

"Я вважаю, що секретаріат має займатися своїми питаннями. Коли у президента є питання чи зауваження, ми завжди уважно слухаємо", - сказав Турчинов.

Як відомо, 19 лютого керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський повідомив, що в антиінфляційних заходах, які розробив уряд, є низка "неузгоджень внутрішньої філософії".

Зокрема, за його словами, уряд для боротьби з інфляцією має намір застосовувати адміністративні заходи і чекає на більш жорстку монетарну політику НБУ.

"На наш погляд, адміністративні заходи не є виходом і, фактично, є продовженням політики уряду Віктора Януковича", - сказав Жуковський.

Він також зазначив, що більш жорстка монетарна політика може призвести до зриву економічного зростання в результаті обмеження доступу до фінансів українських підприємств.

Жуковський зазначив, що прогноз інфляції залишився на колишньому рівні – 9,6% і забезпечення цієї цифри потребуватиме активних і ефективних антиінфляційних заходів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування