Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк радить Тимошенко вийти в прямий ефір

Понеділок, 25 лютого 2008, 10:46

Глава Фонду держмайна Валентина Семенюк пов'язує спроби звільнити її з президентською кампанією.

"Почалася президентська кампанія. І від того, хто буде знаходитися на чолі ФДМ, залежить і матеріальне підкріплення, і вплив на державні підприємства. Адже в такому випадку можна одноосібно змінити всіх керівників державних підприємств і поставити на їх місце своїх людей. І впливати на підприємців", - заявила Семенюк в інтерв'ю "Бліку".

За її словами, зараз боротьба йде не тільки за Фонд держмайна, але і за Антимонопольний комітет, за комітет з телерадіомовлення.

На питання, чи намагалася Семенюк зустрітися з Тимошенко і по-людськи поговорити з нею, глава ФДМ відповіла, що в неї не було такої можливості.

"Може, у цьому і моя провина. Коли Тимошенко призначили прем'єр-міністром, я була на лікарняному, а коли вийшла – почалися всі ці баталії. До того ж мене не пускають на засідання Кабміну, і висловити свою точку зору я не можу", - сказала Семенюк.

Коментуючи намір потенційного нового глави ФДМ Андрія Портнова незабаром годувати рибок у кабінеті Семенюк, вона відповіла: "Як людина набагато старша за нього, скажу: на дитяче белькотіння я не реагую. Багато хто вже неодноразово намагалися годувати цих рибок".

"Він дуже самовпевнений і не уявляє, що таке бути главою Фонду, якщо робити все законно. Або не дуже задумується про збереження законності. А чого тільки варта його фраза: ми прийдемо і напишемо закон – правила продажу. І будемо продавати підприємства по Інтернету, відкрито... Але якщо ми продаємо невелике приміщення, що це все повинно транслюватися по телебаченню?", - здивувалася Семенюк.

"БЮТ розповідає, що будуть проводити трансляції торгів. Але їх і зараз проводять під телекамери. Просто ніхто про це не пише. Наприклад, як ми продали Запорізький завод напівпровідників. Його стартова ціна була 48 млн., а ми продали за 209 млн. Або про "Оранту", яку продали за 500 млн. при стартовій у 80 млн. грн.", - відзначила вона.

"А якщо оточення Юлії Володимирівни говорить про прозорість, то варто почати з прямих трансляцій засідань Кабміну", - заявила Семенюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування