Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НУ-НС" чекає "підступу" від Регіонів і наступного тижня

Понеділок, 25 лютого 2008, 11:56

Лідер фракції "НУ-НС" В’ячеслав Кириленко сумнівається, що наступного тижня фракція Партії регіонів розблокує роботу парламенту.

Про це він сказав у понеділок по завершенні круглого столу щодо розблокування роботи парламенту.

За словами Кириленка, критика фракцій меншості на круглому столі "свідчить про те, що вони не готові до сприйняття компромісних пунктів, внесених у політичну угоду головою Верховної Ради".

"Ми, звичайно, дали своїх експертів (в робочу групу), які можуть працювати цілодобово тут, але ми не впевнені, що і в понеділок Партія регіонів знову не порушить питання про заблокування роботи пленарних засідань", - сказав він.

Водночас, коментуючи ситуацію з можливим проведенням нових дострокових виборів, Кириленко зазначив, що "НУ-НС" не бачить необхідності в цьому, "хоча б тому, що не може три роки підряд тривати парламентська кампанія".

"Але якщо Партія регіонів буде блокувати роботу і надалі, то 30-денний термін бездіяльності парламенту вичерпається. Ясна річ, що за один день до того коаліція збереться і ухвалить необхідні уже передвиборчі рішення. Зараз ми цього робити не будемо, бо віримо у тверезий розум опозиції", - наголосив лідер фракції "НУ-НС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування