Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк полетить у Брюссель рейсовим літаком

Понеділок, 25 лютого 2008, 12:15

У вівторок, 26 лютого, спікер Арсеній Яценюк відбуде з дводенним робочим візитом до Бельгії.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради. Як зазначено у повідомленні, у Брюссель Яценюк відправиться рейсовим літаком.

У ході візиту заплановано зустрічі Яценюка з президентом Європарламенту Гансом-Гертом Пьоттерінгом, лідером фракції Європейської народної партії у Європарламенті Жозефом Доулем, керівником Комітету у закордонних справах Європарламенту Яцеком Саріуш-Вольським, віце-президентом Європарламенту Мареком Сівецом, іншими високопосадовцями європейських інституцій.

Планується, що спікер візьме участь у 10-му засіданні спільного Комітету парламентського співробітництва Україна-ЄС, проведе переговори з головою Палати представників парламенту Бельгії Германом ван Ромпеєм, обговорить з Єврокомісаром з питань енергетики Андрісом Пібалгсом питання взаємодії України з країнами ЄС у сфері енергетики.

Яценюк також зустрінеться з генеральним секретарем Ради ЄС, верховним представником ЄС з питань загальної зовнішньої політики і політики безпеки Хав‘єром Соланою і комісаром з питань Європейської політики сусідства та зовнішніх відносин Бенітою Ферреро-Вальднер.

Як відомо, на понеділок заплановано засідання круглого столу за участю всіх фракцій парламенту, на якому має бути підписана угода про розблокування роботи Верховної Ради з тим, щоб у вівторок розпочалося пленарне засідання.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування