Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білоруського опозиціонера відпустили на похорон

Вівторок, 26 лютого 2008, 07:49

Білоруського опозиціонера Олександра Козуліна, ув'язненого на 5 років, відпустили з місця утримання на три доби для участі у похованні дружини.

Як повідомляє прес-служба Козуліна, близько 1 години ночі 26 лютого Козуліна привіз додому в Мінськ начальник колонії "Вітьба-3" Віталій Агністіков.

Козуліну надано короткострокове побачення терміном на три доби.

Передбачається, що похорон дружини Козуліна Ірини пройде 27 лютого. Прощання з нею проходитиме з 20.00 години 26 лютого до 12.00 годин 27 лютого.

Як відомо, у понеділок, 25 лютого, доньки Козуліна – Ольга і Юлія – почали голодування, перед цим направивши президенту Бєларусі Олександру Лукашенку лист, у якому просили відпустити Олександра Козуліна на похорон їхньої матері.

Раніше сам Козулін оголосив голодування на знак протесту проти того, що його не відпустили на похорон його дружини, яка померла ввечері 23 лютого від раку.

Прес-служба Козуліна повідомляла, що громадська панахида і похорон Ірини Козуліної відкладаються до моменту звільнення Козуліна.

Олександр Козулін є білоруським опозиційним політиком, екс-кандидатом у президенти Білорусії. Він відбуває п`ятирічний термін за звинуваченням у хуліганстві і організації безпорядків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування