Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція реабілітувала "батька онучки Ющенка"

Четвер, 28 лютого 2008, 09:41

Михайло Гончар, якого звинувачували в стрілянині по вікнах будівлі Верховної Ради, визнаний невинним.

Як розповів "Сегодня" його адвокат Андрій Федур, Печерський райвідділ столиці закрив кримінальну справу.

"Закрив за відсутністю складу злочину, тому що в ході досудового слідства було встановлено, що Гончар не чинив такого злочину", - заявив Федур.

За словами адвоката, "експертизи показали, що мій підзахисний (Гончар) не був у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння".

"Хто стріляв? Це питання до правоохоронців. Я не виключаю, що ця НС була провокацією. Але хто її організував, питання не до мене", - заявив Федур.

У Печерському РОВД, так само як і в Генеральній прокуратурі, інформацію в середу не коментували, пише видання.

Як відомо, у грудні 2006 року у вікно кабінету депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової, що знаходиться в будівлі бюджетного комітету Верховної Ради, залетіла "випадкова" куля.

Експерти визначили, що вона була випущена з кутового балкона пентхаузу, розташованого на вул. Городецького. Стріляли з карабіна.

Тоді був затриманий Гончар, який жив у цій квартирі. Джерела в МВС стверджували, що він був нібито в стані наркотичного сп'яніння, і з цієї причини його помістили в "арештантський" спецвідділ БСМП.

Величезний резонанс цей злочин отримав після того, як у ЗМІ з'явилася інформація, що Гончар нібито є колишнім цивільним чоловіком дочки президента Віктора Ющенка Віталіни і батьком онучки глави держави Ярини-Домініки Ющенко-Гончар.

Утім, офіційно це спростовували, а сам Ющенко заявив: "Моя родина не має відношення до цієї людини".

Депутат Ковальова, крісло якої продряпала та куля, каже, що не буде і далі ворушити цю справу і подавати скарги – на її думку, це марно. "Краще сходжу в церкву поставлю свічку за те, що в той момент мене не було в кабінеті," - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування