Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори президента Росії ознаменувалися терактом

Четвер, 28 лютого 2008, 16:22

У Південній Осетії в селищі Кохат у четвер близько 14.30 стався теракт, у результаті якого двоє людей убиті і 15 поранені.

Вибух стався у приміщенні, де в четвер проводилися дострокові вибори президента Росії, у яких брали участь жителі Південної Осетії, що мають російське громадянство.

Про це повідомляє ІТАР-ТАРС із посиланням на правоохоронні органи республіки.

За попередніми даними, серед 17 потерпілих - двоє міліціонерів, інші - місцеві жителі. Поки повідомляється про двох загиблих.

Керівник комітету з преси й інформації Південної Осетії Ірина Гаглоєва повідомила, що, за попередніми даними, "вибуховий пристрій був замаскований у телевізорі, що залишили на посту МВС люди, що проїжджали через нього, вони очевидно слідували в Грузинський населений пункт Ередві".

У свою чергу РІА "Новости" повідомляє з посиланням на слова глави МВС Південної Осетії Михайла Міндзаєва, що близько 10.00 громадяни Грузії під'їхали до посту МВС Південної Осетії в селі Кохат на автомашині, що була вантажена телевізорами.

"Документів при цьому на вантаж у них не було. Вони залишили телевізори біля посту і поїхали за документацією. Один з телевізорів вибухнув", - сказав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування