Червоненко хоче, "щоб сіли пацани і сказали: "Ти чого?"

Середа, 6 лютого 2008, 14:37

Голова Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фіналу Євро-2012 Євген Червоненко хоче створити раду директорів для підготовки до чемпіонату з представників великого капіталу.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН, заявивши, що готовий до можливої відставки з його нової посади.

"Якщо переможуть жадібність і амбіції (опонентів), то мене знімуть. Я до всього готовий", - заявив Червоненко.

"Але моє ім'я не перекреслять... Я прийшов зробити собі ім'я. Я реалізую свій найкращий менеджерський шанс – проект для України. Я хочу, щоб десь в Україні був провулок Червоненка", - сказав він.

За словами Червоненка, "є сили, котрі не хочуть мене підпускати до "Олімпійського". "Іноземні промислово-фінансові групи пропонують відкати за те, щоб сказати, хто буде там чи там... Не уточнятиму імен", - додав він.

"Або можна було забути про всі ці справи. Були, зокрема, цікаві кадрові пропозиції. Пропонували посаду менеджера у величезному гірничо-переробному холдингу, особистий літак, три місяці відпочинку, 15 мільйонів доларів на рік у Колумбії. Вистачило б", - продовжив голова Нацагентства.

"Але я сказав – у мене тут ім'я... Я не хочу бути – як дехто з наших політиків – з клоунадою і звіздежом... Якби до мене всі ставилися так, як Рінат (Ахметов), Ярославський ... Ми сідаємо й розмовляємо однією мовою... Я не заздрю їхнім мільярдам. Мені вистачає", - заявив Червоненко.

"У мене з усіма олігархами, крім дрібних, гарні стосунки. Я не хочу влазити в їхні ігри", - зауважив голова Нацагентства.

"Чому я хочу створити раду директорів для підготовки Євро–2012 (представників великого капіталу)? Щоб сіли пацани й сказали тому, хто незгоден: "Ти чого?", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування