В НУНС переконані, що Янукович не зможе скинути Яценюка

Середа, 6 лютого 2008, 17:58

Представник НУНС Юрій Ключковський заявляє, що опозиція не має 226 голосів для відставки спікера Верховної Ради Арсенія Яценюка.

Про це Ключковський сказав, коментуючи заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича про можливе ініціювання відставки Яценюка, повідомляє прес-служба блоку.

"Немає жодних сумнівів у тому, що Голова Верховної Ради діє в інтересах українського народу. І не Януковичу про це турбуватися. А щодо припинення його повноважень, то хай спробують, якщо у них є 226 голосів, в чому я дуже сумніваюсь".

"Дуже дивно звучить фраза "інтереси українського народу" з вуст лідера Партії регіонів Януковича, який, перебуваючи при владі, дбав далеко не про інтереси українського народу", - зауважив Ключковський.

Такі висловлювання народний депутат назвав "симптоматичною риторикою", яка "характерна для партії, що намагається знайти в опозиції свою нішу".

"Тому я не схильний особливо драматизувати саме таку риторику", - зазначив він.

"Якщо Янукович думає, що коаліція здасть Голову Верховної Ради, який діє мужньо, розумно і грамотно, то Янукович значно переоцінює свої можливості", - наголосив Юрій Ключковський.

На думку депутата, "Янукович хоче чергового скандалу у Верховній Раді".

"Проте, - зауважив депутат, - якщо винесення на розгляд питання про недовіру Голові Верховної Ради і його розгляд в рамках Регламенту призведе до того, що Партія регіонів займе свої місця у сесійній залі і, нарешті, почне працювати, то можна тільки вітати такий спосіб виходу з ситуації", - зазначив він.

"Це означає, що ми швидко це питання пройдемо і будемо працювати далі", - сказав Ключковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування