Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький хоче повернути "Нашу Україну" в період кучмізму

Вівторок, 11 березня 2008, 15:09

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що "Наша Україна", членом якої він був, була зовсім іншою, ніж сьогодні.

"Хочу сказати, що я дійсно був членом фракції "Наша Україна", тому що не було НУ-НСу на чолі з нинішнім міністром внутрішніх справ. І я з повною відповідальністю заявляю: це була зовсім інша партія", - цитує мера газета "Хрещатик".

"Це була ідеологічно права партія. Сьогодні вона більше націоналістична, і вже не "помаранчева". Тому що помаранчевий колір завжди належав тільки партії "Наша Україна" і виражав інтереси людей на великі зміни в країні", - підкреслив Черновецький.

Реклама:

Зараз, за його словами, "Нашу Україну" населяють, в основному, "любі друзі", яких виганяв президент Віктор Ющенко, але протяг на своїй політичній вазі Луценко й інші безпринципні політики".

Черновецький також додав, що партія "рано чи пізно повинна знову стати такою, якою вона була в період кучмізму, де виражалися різні думки і не було нічого такого, що могло б її компрометувати".

Мер Києва також заявив, що "створення слідчої комісії щодо Києва не має нічого спільного з наведенням порядку в країні".

ВІДЕО ДНЯ

"Люди, що голосували за створення слідчої комісії, створювали лише медіа-площадку для посилення так називаної критики – читайте: тиску на мене – якої заслуговують, у першу чергу, вони самі", - відзначив він.

"Те, що очолить цю комісію Томенко (БЮТ), який раніше був замом Омельченка з вилизування персони екс-мера, який приватизував усе, що тільки можна, борючись, щоб залишитися знову на своїй посаді, говорить саме за себе", - додав мер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування