Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина бачать, що вимальовується цікава конфігурація

Середа, 12 березня 2008, 16:17

Ідею проведення референдуму щодо нової Конституції не підтримує жодна політична сила.

Про це заявив депутат від Блоку Литвина Михайло Сирота на круглому столі, присвяченому темі нової редакції Конституції, повідомляє УНІАН.

"Цю ідею не підтримає ані Партія Регіонів, ані Блок Литвина, ані Блок Тимошенко. Її не підтримує й частина "НУ-НС" – послухайте, що кажуть представники "Народної Самооборони", - заявив він.

"До речі, вчора (у вівторок) на засіданні Комітету з питань правової політики Іван Степанович Плющ проголосував проти законопроекту президента, яким пропонуються зміни до закону про Конституційний Суд, і якими КС фактично виводиться з під впливу Верховної Ради", - зазначив Сирота.

"Так само жодна політична сила не підтримує прийняття Конституції на референдумі. Є заяви всіх політичних сил, окрім "Нашої України", - стверджує він.

На думку Сироти, "якби Віктор Андрійович (Ющенко) був політичним самогубцею і виніс це питання на референдум, то жодна політична сила не підтримала б її. Референдум вже можна не розглядати".

Депутат Блоку Литвина зазначив, що зараз вимальовується цікава конфігурація:

"Якщо Партія регіонів та БЮТ домовляться між собою, то вже у цьому скликанні ми отримаємо парламентську модель державного устрою. Причому блок Литвина і комуністи будуть брати у цьому активну участь".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування