Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович планує ліквідувати "корупційний інструмент"

П'ятниця, 14 березня 2008, 21:05

Партія регіонів ініціює скасування Тендерної палати України.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович в ефірі 5 каналу в п’ятницю ввечері.

"Ми внесли пропозицію про скасування закону про Тендерну палату. Ми будемо це ініціювати на наступному тижні", - сказав він.

На запитання, чому його партія голосувала разом з БЮТ за зміни до закону про Тендерну палату вкінці минулої сесії парламенту, Янукович відповів, що це голосування "не було на підтримку тої чи іншої політичної сили, чи взагалі на підтримку існування Тендерної палати".

"Ми проголосували за те, щоб відкрити шлях до цієї роботи. Якщо б ми заблокували, ми б не повернулися до розгляду цього питання ще через сесію. Тільки на наступній сесії можна було б повернутися", - сказав він.

При цьому він зазначив, що Тендерна палата наразі перетворилася на корупційний орган.

"... Це був помаранчевий продукт... Був відпрацьований і втілений в життя корупційний інструмент. Хто автори – відомо. Тільки чому правоохоронні органи на це не відреагували. Не вистачило сміливості чи ЗМІ погано працюють?", - спитав Янукович.

На питання, чи може фракція Партії регіонів у майбутньому об’єднатися з БЮТ або НУ-НС, він відповів:

"З ким ми об’єднаємось і заради чого – ми будемо це робити публічно і в рамках законів і Конституції і будемо намагатися довести свою точку зору до суспільства – заради чого, чому ми об’єднуємося".

При цьому Янукович висловив переконання, що Партія регіонів скоро знову повернеться у владу.

"Сьогодні має бути альтернатива тій політиці, яку проводить влада. Цю альтернативу ми показували двічі. І тоді, і зараз, ми впевнені в тому, що після цієї влади проблем країна знову отримає набагато більше, ніж було їх раніше. І нам знову їх доведеться виправляти найближчим часом. А коли прийде цей час, ми побачимо", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування