Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького наполягають, що імперативна "фальшивка" правомірна

Понеділок, 17 березня 2008, 14:18

Депутат Київради Андрій Андрюшкін спростовує заяви суддів Радивилівського районного суду щодо фальсифікації їхніх рішень.

"Заяви суддів Радивилівського райсуду про фальсифікацію кимось їхніх рішень можна пояснити лише тим, що вони стали жертвами політичного тиску. Адже в самому місті працює бютівська "команда" на чолі з паном Портновим, а на центральному рівні почалися репресії у Державній виконавчій службі", - заявляє він, повідомляє прес-служба Київради.

При цьому Андрюшкін зазначив, що в нього, як у суб’єкта судового подання, є відповідна копія реєстрації позовної заяви з печаткою з канцелярії суду, а також відповідна ухвала суду, одержана його представником".

Він наголосив, що "готовий передати ці документи для експертизи у правоохоронних органах".

"І до того часу, поки правоохоронні органи не дадуть висновку щодо цих документів, обставин, які спонукали суддів на подібні висловлювання тощо – ці рішення Радивилівського райсуду є правочинними", - зазначив Андрюшкін.

"Мене, як громадянина України, депутата міськради, лякає ситуація, коли в інтересах політичної доцільності руйнується система правосуддя. Так і до 37-го року недалеко", - додав він.

Як відомо, раніше судді Радивилівського райсуду заявляли, що не ухвалювали рішення щодо імперативного мандату депутатів Київської міськради.

Опозиція звинувачувала секретаря Київради Олеся Довгого, який демонстрував цю ухвалу на останньому засіданні Київради, у використанні фальшивих документів. Цим документом також оперував голова ЦВК Олександр Шаповал. БЮТ вимагав його відставки.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування