Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький скаржиться на прослушку Луценка і вимагає покаяння Тимошенко

Понеділок, 17 березня 2008, 15:16

Мер Києва Леонід Черновецький впевнений, що його хочуть звільнити через те, що він не задовольняє інтереси багатьох депутатів.
Про це мер заявив на прес-конференції в Києві.

"Ви знаєте, зараз я знаходжуся в політичному процесі і скажу прямо, що, звичайно, у Верховній Раді є багато політичних переговорників. Вони міняють одне на інше. Є багато людей, у яких багато інтересів у Києві. Звичайно, не було б ніякого голосування, якби я був слухняним", - відзначив мер.

"Я категорично проти ультиматумів депутатам Верховної Ради, Конституційному Судові, членам ЦВК, які виставляє Тимошенко, поширюючи чутки про те, що я буваю в цих органах і щось з кимось обговорюю, натякаючи на хабарі", - заявив мер.

"Ніколи ніхто з громадян Києва, не бачив мене біля цих організацій. Я знаю Шишкіна, він належить до її структури, що мене 100% не підтримає. Я можу йому подзвонити, із Шишкіним я розмовляю. Ви можете перевірити, усі телефони прослухуються і всю інформацію ви можете одержати від пана Луценка", - повідомив Черновецький.

Також Черновецький упевнений, що прем'єр Тимошенко вже готується до відставки і дострокових виборів.
"Я хочу покаятися, що я зробив на "Свободі" Савика Шустера, говорячи про пані Тимошенко. Але я повторюся, що перші газові шахрайські схеми були проведені Лазаренком разом з нею. І доти, поки вона не покається в цьому, я доповідати їй не буду ні про які київські справи", - заявив мер.

У той же час Черновецький готовий почути "добрі слова" Тимошенко за столичні гроші, які місто дало на здійснення "авантюрних програм уряду".

За його словами, уряд не готовий контролювати ситуацію в країні. Замість цього він включився в боротьбу за президентське крісло.

"Усе що можна було видавити з бюджету, було зроблено. І скарбниця порожня. У країні некерована і неконтрольована інфляція…Зараз прем'єрові не вистачає грошей, навіть тих, котрі даємо ми, кияни, для забезпечення амбіцій. І я думаю, що вона близька до відставки, щоб потім звалити усю відповідальність на тих, хто прийде на її місце", - заявив Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування