Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький ігнорує Кличка через Тимошенко

Понеділок, 17 березня 2008, 15:56
Представники Київради не прийшли на суд із блоком Віталія Кличка через те, що мер Києва Леонід Черновецький не довіряє судам.

Про це мер заявив на прес-конференції в Києві.

"Ми не довіряємо рішенням суду... І я змінив тактику. Якщо раніше, коли єднання демсил мало місце, ми могли розраховувати на рішення суду, то сьогодні це фантазія. Насправді, сьогодні суди залежать від самої Юлії Володимирівни, і ви знаєте чому. І, крім того, вони бояться приймати правильні рішення", - сказав мер.

"Коли вас викликають ви можете йти або не йти, а при фашистській державі ви зобов'язані йти. Вам усе зрозуміло?", - додав Черновецький.

У той же час він повідомив, що піде на комісію, яку створив президент.

"Мені не подобаються ніякі комісії. Я не впевнений, що це законне рішення, але я готовий буду виступати перед членами комісії, в основному незнайомими мені людьми", - додав Черновецький.

"Було б краще якби працював мер столиці і прем'єр або її заступник. Ми б запрошували вас. Ви б знали, що я хочу, які до мене претензії. Сьогодні я можу розраховувати тільки на вас", - відзначив він.

Шевченківський районний суд Києва переніс розгляд справи за позовом депутата Київради Віталія Кличка про визнання незаконними рішення Київради від 1 жовтня 2007 року.

Наступне засідання суду призначене на 4 квітня.

Як повідомлялося, 1 жовтня 2007 року сесія Київрада прийняла ряд рішень про виділення близько 600 земельних ділянок у столиці. У тім же місяці фракція Блоку Віталія Кличка в Київраді передала в Окружний адміністративний суд Києва судовий позов з вимогою скасувати всі рішення Київради від 1 жовтня про розподіл більше 2 тис. га земель.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування