Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів не буде втручатися у сварку навколо Черновецького

Вівторок, 18 березня 2008, 15:15

Рішення про участь у виборах Київського міського голови Партія регіонів ухвалить після проведення Київської регіональної конференції і засідання політради.

Про це заявив в інтерв'ю журналістам народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич, повідомляє Ліга.

"Якщо ми будемо формально дивитися на розвиток подій, то сьогодні починається відлік 45 днів до оголошення дострокових виборів. Безумовно, є питання як відреагує на це сам Черновецький, чи скористається він своїм правом звернутися в суд, і як буде діяти міська виборча комісія, і як буде діяти сама Київрада, яку фактично сьогодні розпустили й оголосили нові вибори", - відзначив депутат.

"Є багато питань, і усе буде залежати від того, як буде організоване виконання постанови Верховної Ради", - сказав він.

Шуфрич підкреслив, що Партія регіонів не буде втручатися в організацію процесу організації виборів і не буде блокувати його.

"Ми вважаємо, що це внутрішній конфлікт у рамках коаліції. Ви були учора свідками численних заяв Балоги, Петьовки, Богатирьової, що виступили проти ініціативи Блоку Юлії Тимошенко щодо виконання відповідного пункту коаліційної угоди", - сказав депутат.

"Я підкреслюю: це їх помаранчева справа, і вони самі повинні в цьому розібратися і не втягувати у свої суперечки Партію регіонів", - відзначив парламентарій.

У вівторок Верховна Рада прийняла постанову про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і Київського міського голови. Ця постанова була підтримана в цілому 246 депутатами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: