Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Троїцький почали руйнувати

Четвер, 20 березня 2008, 17:02

На площі перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський" у Києві почалися роботи з демонтажу наземної частини недобудованого будинку торгово-розважального центру "Троїцький".

Роботи з демонтажу ведуться поки одним краном, передає "Інтерфакс-Україна".

Перший заступник глави КМДА Анатолій Голубченко перед початком робіт повідомив, що він перед цим зустрівся з власником ТОВ "Юджин" Вадимом Новінським.

За його словами, на зустрічі були ще раз погоджені всі питання щодо демонтажа недобудованого будинку ТРЦ "Троїцький".

Голубченко підкреслив, що "все йде так, як було заплановано".

"Хоча, на мій погляд, було б більш послідовно зносити після того, як буде розроблений і затверджений проект. Але, у зв'язку з тим, що до цього питання підігрітий інтерес, ми показуємо, що не шукаємо шляхи залишити цей об'єкт на місці", - відзначив перший віце-мер.

Він нагадав, що роботи з демонтажу наземної частини ТРЦ "Троїцький" будуть доведені до 1 липня.

Голубченко ще раз підкреслив, що Київська міськадміністрація діє у відповідності з усіма домовленостями, що досягнуті з ТОВ "Юджин".

Він також повідомив, що вартість робіт з демонтажу буде оплачена ТОВ "Юджин" і надалі ця сума буде включена в загальну вартість компенсації за знесення будинку.

За словами Голубченко, КМДА запропонувала ТОВ "Юджин" як компенсацію розглянути три земельних ділянки, однак попередньо жоден з цих ділянок ТОВ "Юджин" поки не підійшов.

Він також повідомив, що мерія має намір запропонувати ТОВ "Юджин" земельну ділянку в районі ВДНГ, при цьому не виключено, що ТОВ "Юджин" буде будувати новий стадіон разом з інфраструктурою, зокрема, готелем.

У той же час директор ТОВ "Юджин" Олександр Шубін повідомив, що крім трьох запропонованих їм земельних ділянок, що їм не підійшли, КМДА більше не пропонувала ніяких ділянок.

Він також повідомив, що ТОВ "Юджин" розгляне можливість будівництва стадіону в районі ВДНГ, якщо це буде вигідно з економічної точки зору.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування