Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий обіцяє, що не буде користуватись адмінресурсом

Середа, 26 березня 2008, 10:40

Секретар Київради Олесь Довгий пообіцяв, що під час передвиборчої кампанії командою Леоніда Черновецького не будуть застосовуватися брудні технології та адмінресурс.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", повідомляє прес-служба КМДА.

"Я пішов у відпустку, як тільки почали говорити про перевибори, саме для того, аби уникнути подібних закидів". – сказав він.

"Київський міський голова сьогодні відсторонений від адміністрації і всі, хто братимуть участь у передвиборчій кампанії, будуть відсторонені від будь-якого адмінресурсу. Це наша позиція", - запевнив Довгий.

"Я даю слово, що жодного адмінресурсу не буде використано під час цієї виборчої кампанії", - додав він.

Він також пообіцяв, що "жоден представник нашої команди не буде витрачати час на будь-яку технологію, яка не варта уваги і не є достойною людини, яка може презентувати виборцю результат своєї роботи".

Разом з тим секретар Київради не сумнівається в тому, що ця кампанія буде брудною по відношенню до нині діючого міського голови та його команди.

"Політичні сили не можуть знайти єдиного кандидата, але вони зійшлись на тому, що всі разом будуватимуть кампанію на критиці нині діючої влади", - переконаний він.

У той же час Довгий попросив політиків, "будуючи кампанію на критиці діючої влади, не забувати сказати, що ж, окрім політичних гасел, вони самі несуть до людей".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування