Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий розповів, як два роки торгувався з депутатами

Середа, 26 березня 2008, 15:45

Секретар Київради Олесь Довгий називає міфом існування кримінальних справ щодо зловживань Київської міської влади під час виділення земель студентам.

Під час брифінгу на питання журналіста про дозвіл Київради студентам безкоштовно володіти землею у Києві, Довгий сказав: "Ви зараз виходите не з реалій, а з того, що чули".

На зауваження, що журналіст має на увазі кримінальні справи про видачу прав землеволодіння Київрадою, секретар заявив:

"Кримінальні справи – це черговий міф, який не має жодного підтвердження, а має лише розповсюдження безвідповідальних політиків в ЗМІ, які не вдаються до другої точки".

"Я особисто передав усі проекти рішень до МВС, Генпрокуратури з проханням або спростувати, або підтвердити всі ті заяви стосовно земельних зловживань. Якщо є кримінальна справа, то хоча б про одну треба сказати - чи є вона, чи немає", - додав він.

За словами Довгого, "на сьогодні немає жодного рішення суду, яке б вступило в силу і було б обвинувачувальним стосовно діяльності Київради".

"Натомість є безперебійний шквал заяв наших опонентів у підконтрольних їм ЗМІ про нібито велику кількість кримінальних справ або судових рішень. Це що стосується студентів", - заявив секретар Київради.

Коментуючи випадки порушень регламенту під час роботи Київради, зокрема, коли одне питання вносилося по кілька разів, Довгий пояснив, що це робилося для того, щоб були проголосовані рішення, важливі для всього міста.

"Нам треба було в буквальному сенсі торгуватися з кожним депутатом, який вимагав, щоб його питання було поставлено на голосування, або на його голос при голосуванні за бюджет, або іншу програму можна забути. В такому режимі я пропрацював два роки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування