Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура взялася за катастрофу над Чорним морем

П'ятниця, 28 березня 2008, 07:53

Військова прокуратура Південного регіону порушила кримінальну справу за фактом катастрофи вертольота Мі-8 Державної прикордонної служби в Одеській області.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

Прокуратура порушила справу за статтею 416 Кримінального кодексу (порушення правил польотів або підготовки до них).

Військовий прокурор південного регіону Микола Фещук очолив створену слідчо-оперативну групу, що відбула на місце події для розслідування причин аварії.

Як відомо, 27 березня близько 11:30 вертоліт Держприкордонслужби Мі-8 зазнав катастрофи в Одеській області.

Кабінет міністрів створив урядову комісію з розслідування причин аварії вертольота Мі-8 з 3 членами екіпажу й 10 офіцерами Держприкордонслужби на борту.

На місці катастрофи рятувальники виявили тіла 13 загиблих, хоча спочатку повідомлялося про 12 загиблих. Ще один член екіпажу перебуває у важкому стані.

Як повідомив начальник прес-служби МНС Ігор Кроль, солдата-контрактника Держприкордонслужби, тіло якого виявили останнім, не було у списку осіб, що перебували на борту, передає Радіо "Свобода".

Прес-секретар Держприкордонслужби Сергій Астахов також підтвердив інформацію про знайдене тіло. "Це 13-й загиблий в результаті падіння гелікоптера. Очевидно, його посадили в останній момент", - додав Астахов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування