Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає, що по ночах намагаються повернути осіб з минулого

П'ятниця, 28 березня 2008, 13:42

Президент Віктор Ющенко заявляє, що діяльності уряду ще рано давати якісь оцінки.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам під час робочої поїздки в Київську область, передає Ліга.

Відповідаючи на питання, яку оцінку президент може дати роботі уряду протягом минулих ста днів, президент сказав: "Так приблизно так само, як і всі".

Він додав, що пам'ятає сто днів свого уряду. "Я цей день ніколи не забуду. Це також було засідання уряду, і мені президент тоді давав оцінки. Я такої оцінки і таких заходів у щодо уряду ніколи не застосую", - заявив глава держави.

За його словами, сто днів діяльності уряду - це, скоріше, "психологічна дата". "Скажіть, будь ласка, що можна зробити за сто днів, щоб сьогодні давати функціональну повну оцінку", - відзначив президент.

Він вважає, що зараз оцінки давати рано, і рано підводити якісь підсумки по визначених напрямках. "Швидше за все, це тільки передмова, цей початок, початок роботи", - вважає він.

"Я бажаю, щоб будь-який український уряд, у тому числі і діючий уряд приносив користь нашій нації, щоб він був ефективним, незалежно від того, під якими прапорами формується український уряд. Ці слова в тому числі адресовані і діючому уряду", - відзначив він.

Ющенко додав, що на діючий уряд покладається надзвичайно багато сподівань, оскільки це "візитна картка української демократії".

Він також висловив побажання, щоб ця демократія не стосувалася проблем минулого, зокрема, політичних, а щоб "вона чесно політично поводилась".

"Щоб не формувалися знову і знову зрадництва, що безліч разів відкидали українську коаліцію, українські демократичні сили назад", - додав глава держави.

Він також заявив, що йому відомо про існування певних проектів, що розробляються щодня, а також практикуються "нічні консультації, заїзди і приїзди до певних осіб від цієї влади".

За словами Ющенко, ці проекти стосуються того, "як змінити сьогоднішній день, як до порядку денного вивести осіб учорашнього дня". Він назвав це ганьбою.

"Я бажаю, щоб демократична коаліція процвітала. І тому коли ми говоримо про сто днів, я швидше за все, говорив би про задачі. Нам необхідно приступати терміново, закінчувати святкувати сто перший або сто другий день і терміново давати відповіді на ті питання, що є викликом", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування