Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко збирається створити "альтернативу БЮТ"

П'ятниця, 28 березня 2008, 15:15

Єдина політична партія, яка буде створена на базі громадського руху "Народна самооборона", і до складу якої ввійдуть "Вперед, Україно!" і Християнсько-демократичний союз, повинна стати альтернативною БЮТ.

Про це заявив міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко журналістам у п'ятницю під час робочого візиту в Грузію, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це центробіжні сили усередині "Самооборони", які з суспільної, повстанської, по суті, організації повинні стати серйозною політичною силою, яка буде демократичною альтернативою Блоку Юлії Тимошенко", - сказав Луценко.

За його словами, на даний час де-факто створена двопартійна система БЮТ і Партії регіонів.

"Головне в даному випадку без зайвого партійного егоїзму чітко пред'явити суспільству зважену демократичну альтернативу, яка не страждатиме зайвим вождизмом", - зазначив Луценко.

Він також підкреслив, що ця політична сила повинна "у потрібний момент стримувати наших союзників з БЮТ від не до кінця продуманих рішень".

Відповідаючи на запитання про те, коли буде створена ця партія, Луценко підкреслив, що на даний час складно це прогнозувати.

"Партія – це не міліція, не можна дати наказ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування