Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький: Тимошенко перетворить Україну на Африку

Понеділок, 31 березня 2008, 11:58

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що політика уряду під керуванням Юлії Тимошенко вже за півроку приведе Україну "до краху, а життєзабезпечення її населення – до рівня Африки".

Так мер прокоментував 100 днів діяльності уряду Тимошенко, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Сто днів нового уряду ознаменувалися підняттям цін на продукти харчування та речі першої необхідності майже удвічі, особливо в Києві", - заявив Черновецький.

"Крім того, в Кабінеті міністрів відсутній елементарний план роботи на майбутнє", - наголосив він.

Мер підкреслив, що і самі міністри, за винятком деяких, безликі та непрофесійні люди.

Черновецький заявив, що позитивним моментом в окремих вчинках прем'єр-міністра він бачить грошові виплати деяким категоріям населення.

"У той же час, у деяких вчинках Юлії Тимошенко я бачу позитивні речі. І хоч вони й мають мотивування її власного піару, вони, все ж таки, припускають певні виплати окремим категоріям людей", – зазначив мер.

"Насправді в Україні сьогодні фактично немає прем'єр-міністра, а є, як і раніше, лідер політичної партії, що використовує економіку для самопіару, як і будівлю уряду", - заявив Черновецький.

"Подібна політика вже через півроку приведе Україну до краху, а життєзабезпечення її населення – до рівня Африки. Сумно, що уряд формується з людей невідомих населенню, а головне – в своїй більшості, непрофесійних, - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування