Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Самооборонці" зрозуміли, що їхні звинувачення вже не на часі

Четвер, 6 березня 2008, 13:22

Депутатська група "Народна самооборона" вважає, що її заява, підготована до 11 години четверга щодо ситуації у Верховній Раді, втратила актуальність у зв’язку з тим, що переговори лідерів фракцій були продовжені і з’явилась можливість відновити роботу.

Про це заявив член "Народної самооборони" (фракція "НУ-НС") Володимир Стретович.

Він зазначив, що за декілька хвилин парламент може розпочати роботу, тоді як у заяві за причину блокування роботи Верховної Ради називалось намагання переформатувати коаліцію.

Представники "Народної самооборони" також повідомили, що депутати від їхньої сили підтримають постанову щодо НАТО, яка буде запропонована до голосування у парламенті.

Стретович впевнений, що це голосування не розколе коаліцію.

Водночас, він зазначив, що у блоці "НУ-НС" багато фахівців, які мають різні позиції, – тому "наша Україна" вирішила голосувати частинами, однак він "не переконаний, що воно буде вільним і всі проголосують - може бути 0, а може бути 100".

На його думку, це й виявить реальні позиції членів фракції щодо цього питання.

Стретович також переконаний, що подібним рішенням мають передувати "відкриті дискусії".

Водночас, він зазначив, що гарантій того, що запропонована постанова буде проголосована, немає. "Гарантії дає тільки Всевишній…", - сказав Стретович.

У свою чергу, депутат від "Народної самооборони" Олесь Доній наголосив, що зараз значно важливіше, щоб парламент запрацював, а не те, яка постанова набере більше голосів.

Між тим, Стретович наголосив, що "Народна самооборона" й надалі відстоюватиме свою позицію і наполягатиме на узгоджених діях коаліції, президента та уряду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...