Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ виявив у Кличка "хижих забудовників"

Четвер, 10 квітня 2008, 13:49

Представник БЮТ Володимир Бондаренко вважає, що Блок Кличка втягує в київську владу людей, які нічим не кращі від представників команди Чернівецького.

про це йдеться у заяві депутата, повідомляє УНІАН.

"На попередніх виборах до Київради Партія "Реформи і Порядок" знайшла для себе прийнятний формат співпраці з Віталієм Кличком і його командою, утворивши єдиний виборчий блок. Але сьогодні ситуація міняється, ми ухвалили рішення, що на місцевому рівні входимо в БЮТ", - зазначив він.

Бондаренку не подобається, що в Блоці Кличка "почалися негативні процеси втягування в свій актив людей, погляди яких не збігаються з нашим баченням розвитку міста".

"Ми заявили різкий протест Віталію Кличку проти втягування у виборчий список бізнесмена Дмитра Андрієвського, який дуже активно займався розподілом земельних ділянок, особливо в Гідропарку", - пише депутат.

"Коли я його запитав, чому він, представник опозиційної меру фракції "Нашої України" у Київраді бере активну участь у "дерибані" землі, Андрієвський відповів, що "можна іти шляхом спротиву, а можна брати участь", - зазначає Бондаренко.

Також він має претензії до бізнесмена Лева Парцхаладзе, чия партія "Європейська столиця" увійшла до блока Кличка,.

"Тому ті люди, яких можна назвати хижими забудовниками, є абсолютно неприйнятними для мене, як керівника Київської міської організації ПРП. На превеликий жаль, Блок Віталія Кличка поступово перетворюється у структуру, яка втягує в київську владу людей, які нічим не кращі від представників команди Черновецького", - заявив Бондаренко.

Бондаренко є депутатом Верховної ради за списком БЮТ. Опоненти звинувачують представників БЮТ Богдана Губського та Івана Куровського до скандальних забудов на Пейзажній алеї та на території Жовтневої лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування