Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КрілЄЦ обзавівся жінкою

П'ятниця, 18 квітня 2008, 16:35

Лідер партії “Єдиний центр” Ігор Кріль і голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун ухвалили рішення про початок процесу об’єднання двох політичних сил.

Лідери політичних сил створили координаційну групу, яка має виробити спільний план дій, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу “Єдиного центру” та НДП.

"Ми вітаємо кроки наших колег з НДП, спрямовані до об’єднання зусиль політичних сил над вирішенням проблем в державі”, - наголосив Кріль, додавши, що “це державницька і патріотична позиція, якої чекає українське суспільство".

“Саме об’єднання впливових та патріотично налаштованих політиків, а також політичних сил, і є метою створення “Єдиного центру”. Я впевнений, що це лише початок такого процесу", - вважає Кріль.

У свою чергу Супрун заявила, що "мовчазне спостерігання за тим, як окремі політично-олігархічні групи роздирають державу, - неприпустиме".

"Саме тому ми закликаємо до консолідації суспільства. Настав час об’єднатись для формування потужної демократичної сили, яка представлятиме та захищатиме інтереси українського суспільства", - додала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування