Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков може не дочекатися нагороди – Луценко пожартував

Понеділок, 21 квітня 2008, 10:50

У Міністерства внутрішніх справ немає підстав для нагородження члена Партії регіонів Бориса Колеснікова.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв'ю "Острову" на питання про його намір нагородити Колеснікова.

"Ви ж знаєте, що я людина не позбавлена гумору. Я приїхав трохи раніше, ніж президент на стадіон, знайшов там Ахметова і Колеснікова, що там веселилися. Запитав, у чому справа", - почав пояснювати Луценко.

"Вони кажуть: "Та от, ми згадували, як у дитинстві билися, а тут тільки озирнулися – вже Луценко йде". Ну, коли така справа, і настрій веселий, я кажу: "В принципі, збираюся вручити вам нагороду, пане Колесніков", - продовжив міністр.

"Ви єдиний із фракції народних депутатів від Партії регіонів, що не голосував за комісію з перевірки діяльності Луценка. Навіть от картка Раїси Богатирьової голосувала, людини, з якою у мене є дійсно часті зустрічі", - розповів Луценко.

"Клюєв голосував. Природно, уся фракція голосувала, а тут от така позиція Колеснікова. Просто, я думаю, треба медаль за співробітництво з МВС все-таки вручити", - додав він.

"Насправді все це, звичайно, тільки на рівні жартів. Я вважаю, що Міністерство внутрішніх справ не має ніяких формальних підстав для нагородження Колеснікова", - заявив Луценко.

На питання про наслідки заяв екс-глави правління ТЦ "Білий лебідь" Бориса Пенчука про організацію Луценком фальсифікації справи проти Колеснікова, міністр відповів:

"Чесно кажучи, це найзагадковіша для мене справа. Особливо позиція пана Пенчука в ході його розслідування. Не хотів би прямим текстом казати усе, що я думаю, як я кваліфікую зміну його позиції".

"Бачився я з ним, напевно, рази три-чотири в житті. З мого погляду, зробив усе, що міг для того, щоб його заяви були перевірені в установленому законом порядку", - зазначив Луценко.

"Чомусь останнім часом він вирішив обвинуватити мене. Ну, мабуть, з цим повинен розібратися суд. Принаймні, мені нічого невідомо про цю справу. Я жодного разу не був допитаний або опитаний по цій справі. Тому я також з інтересом спостерігаю за тим, як розвиваються події і не більш того", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: