Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пункти тестування у "боєготовності". Аварійні виходи опломбовано

Вівторок, 22 квітня 2008, 08:15

21 квітня ввечері, напередодні зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, проведено підготовку та перевірку усіх приміщень, де об 11.00 розпочнеться тестування.

Її провели відповідальні працівники пунктів тестування разом з керівниками освітніх закладів, в яких відкриті ці пункти, повідомили в Інформаційному центрі незалежного оцінювання знань.

За даними Центру, пронумеровано усі 34 тис. 758 аудиторій, а на кожну парту наклеєно наліпку з номером та прізвищем учасника тестування, який має зайняти це місце.

Крім того, з міркувань безпеки опломбовано двері аварійних виходів та усіх приміщень, що не будуть використовуватися у день тестування.

21 квітня до пунктів тестування було доправлено 4200 опломбованих контейнерів з тестовими матеріалами.

До забезпечення недоторканності матеріалів тестування та громадського порядку у приміщеннях пунктів тестування залучено близько 8 тис. співробітників МВС.

Учасникам зовнішнього тестування знань необхідно мати при собі паспорт, запрошення і дві ручки з пастою чорного кольору, нагадує Центр.

Крім того, учасникам дозволяється приносити маленьку пляшечку з водою.

Кожен тестувальник повинен прибути в пункт проведення оцінювання знань о 10.15.

При вході в учасників перевіряють документи, потім їм необхідно знайти своє прізвище і номер аудиторії в алфавітному покажчику. Після цього – знайти потрібну аудиторію і зайняти своє місце.

Як повідомлялося раніше, у тестуванні бере участь 512 тис. 591 учень. У вівторок вони мають відповісти на запитання з української мови та літератури за 180 хвилин.

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування