Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Каськів каже, що "ПорЄЦ" – це провокація, і чекає спростування від Луценка

П'ятниця, 25 квітня 2008, 16:53

Лідер Громадянської партії "Пора" Владислав Каськів називає заяву, розповсюджену прес-службою "Народної Самооборони", провокацією і сподівається на її спростування лідером "Народної Самооборони" Юрієм Луценком.

Про це йдеться у заяві Каськіва, розповсюдженій прес-службою "Пори".

"Враховуючи, що це не офіційна заява "Народної Самооборони", а лише пасквіль без імені автора, я не буду уподібнюватися до типових політиків і користатися нагодою, щоб ударити у відповідь заради повідомлень у пресі за принципом: "дурень – сам дурень", - заявляє лідер "Пори".

"Щиро сподіваюся, що ця провокація походить з-поза меж блоку "НУ-НС" і виникла через неналежне управління сайтом НС і розраховую на її швидке спростування Луценком", - додає він.

Але, у будь-якому випадку, за словами Каськіва, "форма і стиль цього повідомлення має викликати огиду у будь-якого політика чи громадянина".

"Не залежно від того, хто і як відноситься до "Пори", методи брехливих провокацій, які не назвеш інакше як розповсюдження гиготи без доказів і навіть імені автора, мають викликати відповідну реакцію у всіх людей та бути засудженими як з професійної, так і з моральної точки зору", - наголошує він.

Каськів переконаний: "Щоб заслужити певне ставлення людей, достатньо доводити свою позицію конкретними щоденними діями".

"І якщо хтось розраховує, що таким дешевим способом може вплинути на діяльність "Пори", то він, напевно, не знайомий з її історією. Після фальшивих кримінальних справ, підкидання вибухівки, маси інформаційного бруду часів "помаранчевої революції" це не більш ніж примітивні укуси недолугих політтехнологів. Таким способом з "Порою" не поборешся", - попередив політик.

Водночас, лідер "Пори" зазначив, що щодо участі його партії в об'єднавчих процесах, то позиція "Пори" уже була озвучена у четвер: "ГП "Пора" сьогодні чітко концентрується на реорганізації і розвитку власної структури".

"Нашим ключовим завданням є не створення політичних проектів, а реалізація великих ліберальних реформ і тому ми не конкуруємо з існуючими політичними силами, а приходимо їм на заміну", - наголошує Каськів.

"Крім того, "Пора" активно виступає за трансформацію блоку НУ-НС в цілісну і дієздатну ліберально-патріотичну політичну силу за участю всіх її складових, і до цього часу не вела жодних інших формальних чи неформальних консультацій", - сказано в повідомленні.

"У відношенні до новоутвореної партії "Єдиний Центр" варто пам'ятати, що її лідери є також впливовою частиною блоку НУ-НС і демократичної коаліції, яка складається із 227 голосів у ВРУ, тому подібні провокації можна трактувати лише як спосіб руйнування коаліції демократичних сил", - додається у ньому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: