Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Пора" послала на Київ того, хто про це не знає

Неділя, 6 квітня 2008, 13:30

Київська міська організація громадянської партії "Пора" висунула кандидатуру голови партії Владислава Каськіва в мери Києва.

Таке рішення прийняли делегати міськорганізації на конференції в неділю, повідомляють Українські новини.

Проголосувавши за кандидатуру Каськіва, міськорганізація вирішила повідомити його про ухвалене рішення, щоб з'ясувати позицію самого Каськіва.

У випадку самовідводу Каськіва міськорганізація "Пори" може переглянути своє рішення на другому етапі конференції, який відбудеться 11 квітня.

Перед голосуванням за кандидатуру Каськіва голова міськорганізація, депутат київської міськради Сергій Рудик зазначив, що політрада партії спочатку розглядала два варіанти можливої участі партії у виборах мера Києва.

Один з них - це підтримка єдиної кандидатури, висунутої БЮТ і НУ-НС, а другий - висування свого кандидата. Однак, з огляду на затягування процесу висування єдиного кандидата, політрада "Пори" вирішила, що партії необхідний свій кандидат.

Разом з тим, "Пора" прийняла принципове рішення самостійно брати участь у виборах Київради, а не блокуватися з кимось.

Партія визначила принципи формування списку кандидатів у депутати Київради. При цьому сам список буде обговорюватися й затверджуватися також 11 квітня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування