Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До справ Губського і Балоги хочуть залучити "не тільки тих, хто хоче звести рахунки"

Понеділок, 7 квітня 2008, 13:22

До обговорення проектів слідчих комісій з розслідування придбання депутатом БЮТ Богданом Губським землі в Київській області і причетності до "земельних махінацій" секретаріату президента варто залучити незацікавлених фахівців.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Микола Присяжнюк в інтерв'ю газеті "Дело", відповідаючи на питання про те, чи є підстави для створення двох відповідних тимчасових комісій у парламенті.

"Наш комітет дав свої зауваження по цих проектах (створення слідчих комісій, що зареєстровані у Верховній Раді). Оскільки ми вважаємо, що до їх обговорення потрібно залучати фахівців, а не тільки тих, хто хоче звести рахунки. Я переконаний, що ні одна, ні інша комісія не спрацюють ефективно", - заявив "регіонал".

Присяжнюк у ході інтерв'ю також прокоментував ситуацію, яка склалася внаслідок того, що влітку минулого року в Обухівському районі Київської області вкрали всю документацію по землі, припустивши, що наслідки цього були "невтішними".

"Наприклад, до мене чотири дні тому прийшло звернення з Бориспільського району. Там на земельні ділянки претендують по два-три власники. До селян приходять "ділки" і говорять, що мають держакти на їхні паї. Людям нічого не залишається, як звертатися до суду", - розповів він.

"Думаю, ми створимо робочу групу і виїдемо в цей район, щоб розібратися в ситуації", - сказав депутат фракції Партії регіонів, який очолює аграрний комітет.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування