Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз не виключає злиття з комуністами

Четвер, 1 травня 2008, 11:26

Об'єднання комуністичної і соціалістичної партій України можливе, однак не найближчим часом, вважає лідер Соцпартії Олександр Мороз.

"Час прийде, подивимось, як будуть розвиватися події. Можливо, дійде справа і до злиття партій. Але сьогодні це не на порядку денному", - сказав Мороз журналістам у четвер у Києві, відповідаючи на питання про можливість об'єднання СПУ і КПУ.

За словами лідера СПУ, на даний момент мова йде про "координацію зусиль різних партій у боротьбі за відстоювання тих цілей, які є спільними", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Серед спільних цілей він назвав, зокрема, збереження конституційного ладу і протидію вступові України в НАТО.

СПУ проводить Першотравневу акцію на Майдані Незалежності. До акції, як планується, приєднаються представники КПУ.

Мороз також повідомив, що після рішення з'їзду соціалістів про об'єднання СПУ і Партії справедливості (лідер Іван Чиж) проводиться переоформлення в індивідуальному порядку колишніх членів Партії справедливості.

Разом з тим, представники КПУ пройшли численною колоною по Хрещатику вбік Європейської площі. Серед прапорів КПУ також помічені прапори Прогресивної соціалістичної партії України, відзначає Ліга.

Крім того, близько 200 прихильників СДПУ(о) провели на площі Івана Франка в Києві мітинг, присвячений святкуванню Дня солідарності трудящих.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування