Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: головна проблема з "ЄЦ" – пропало "м’ясо кріля"

Понеділок, 12 травня 2008, 15:58

Кожен український політик має право на самоідентифікацію, але вона не повинна відбуватися за рахунок відмови від попередніх політичних зобов’язань.

Таку думку на прес-конференції висловив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, коментуючи створення партії "Єдиний центр".

"Кожен має право на самоідентифікацію, але він не має права при цьому підривати діяльність щодо виконання взятих ним же політичних зобов’язань в ході виборів", - сказав він.

Луценко нагадав, що, йдучи на останні парламентські вибори у блоці "НУ-НС", теперішні члени "Єдиного центру" взяли на себе ті зобов’язання, які зараз намагається виконати коаліція демократичних сил, "а тепер шукають приводи, щоб цього не робити".

"Мені здається, така внутрішня війна є нечесною і недопустимою", - зазначив лідер "Народної самооборони" (член блоку "НУ-НС").

Луценко також погодився з думкою президента Віктора Ющенка, який на одній із останніх зустрічей із членами коаліції назвав "Єдиний центр" "мертвонародженою політичною силою".

"Тим не менше, Балога продовжує грати свою гру", - зазначив Луценко, коментуючи, зокрема, тезу про те, що глава секретаріату президента Віктор Балога висловлює суто позиції президента, хоча, за спостереженням Луценка, вони не завжди співпадають.

"Я йому (Балозі) цього не забороняю, бо ми живемо в демократичному суспільстві. Мене, наприклад, не турбує створення Єдиного центру. Головна проблема тут – в магазинах пропало "М’ясо кріля" – такі консерви були. Десь, видно, звезли в Єдиний центр – шукаємо", - пожартував Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування