Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ покарав журналістів за "локшину" від людини Черновецького

Середа, 14 травня 2008, 17:51

Подільський районний суд Києва задовольнив позов кандидата на посаду мера Києва від БЮТ Олександра Турчинова до газети "Комсомольская правда в Украине" щодо інформації про причетність Турчинова до будівництва на Пейзажній алеї.

Про це заявив довірена особа Олександра Турчинова Володимир Пилипенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Вже вкотре у судовому порядку Турчинов підтверджує абсурдність наклепницьких звинувачень команди Черновецького", - сказав він.

Як відомо, "Комсомольская правда в Украине" опублікувала інтерв’ю заступника голови КМДА Віталія Журавського про причетність Турчинова до будівництва на Пейзажній алеї.

Суд визнав цю інформацію недостовірною. Також суд встановив, що поширення такої інформації є порушенням виборчого законодавства та зобов’язав газету опублікувати як спростування постанову суду.

"Даним позовом ми не ставили собі за мету застосувати які-небудь санкції до ЗМІ. Ми поважаємо свободу преси, але не допустимо, щоб після рішення суду засоби масової інформації продовжували поширювати неправдиві відомості", - наголосив Пилипенко.

Також він порадив представникам ЗМІ на прес-конференціях, "які проводять черновецькі, використовувати виделки, щоб "було зручно знімати з вух дешеву локшину".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування