Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представники "НТВ" здивовані, навіщо Каськів узагалі поїхав до Росії

П'ятниця, 16 травня 2008, 10:46

Російський ведучий проекту "К барьеру" на каналі "НТВ" Володимир Соловйов заперечує інформацію про те, що член фракції "НУ-НС" Владислав Каськів був запрошений на програму в якості основного учасника.

"Насправді Каськів мав виступити в ефірі одним із секундантів опонента Володимира Жириновського – Марка Урнова", – сказав Соловйов у коментарі "Комерсант-Україна".

"Мене дивує, що людина, що має такі проблеми з правоохоронними органами, зібралася сюди їхати", – додав він.

Пізніше керівник прес-служби "НТВ" Марина Безбородова заявила в телефонному інтерв'ю "Першому національному" телеканалу, що "той факт, що в Росію приїхав громадянин, що заздалегідь знав про проблеми з в'їздом у Росію, може свідчити тільки про його намір опинитися в центрі уваги".

"Ніхто з них (українських гостей) не одержував ніякого персонального запрошення від Володимира Соловйова, оскільки це суперечить регламенту, прийнятому в програмі", - додала вона.

Утім, у розпорядженні видання опинився лист Владиславу Каськіву із запрошенням "взяти участь у програмі "К барьеру" в якості основного учасника", підписаний самим Соловйовим.

У ньому також зазначена дата ефіру, місце, куди необхідно прибути, і мобільний телефон редактора програми Діни Айрапетової.

У свою чергу віце-спікер Держдуми РФ Володимир Жириновський заявив, що його опонентом "від початку повинен був бути саме пан Каськів".

"Під час зйомки передачі мені взагалі не пояснили причин, чому поміняли опонента. У будь-якому випадку, мені з ним було б цікавіше подискутувати, він хоча б висував якісь аргументи, тому що він досвідчений фахівець із провокування антиурядових рухів", - сказав Жириновський.

"Але не думаю, що спецслужби побоювалися, що він увійде тут у зв'язок, наприклад, з Лимоновим або Каспаровим, можливо, у нього були якісь брудні документи", – додав він.

Як відомо, у четвер Каськіву було відмовлено у в'їзді на територію Російської Федерації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...