Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк "накопала" на свого попередника махінації під крилом Тимошенко

П'ятниця, 16 травня 2008, 19:33

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко звинувачує екс-керівника Фонду Олександра Бондаря в політичній корупції.

"Мені дуже прикро, що деякі представники парламенту, які потрапили туди під іменем президента України, сьогодні його відверто зраджують, продавшись БЮТ, та починають діяти облюбованим методом цього клану – суцільною брехнею", - сказала Семенюк у відповідь на звинувачення Бондаря.

"Це відвертий прояв політичної корупції", – додала вона, повідомляє прес-служба ФДМ.

За словами Семенюк, при безпосередній участі Бондаря "за часів Кучми проводилася така приватизація, після якої спеціалістів Фонду досі викликають до правоохоронних органів за ті справи".

"Це стосується в тому числі і Луганськтепловозу, коли він фактично здав всі судові справи Жеваго, і завод міг би за 40 млн. опинитися у спонсора і депутата БЮТ, якби я, очоливши Фонд, не відсудила це підприємство", - сказала вона.

"Тому Бондар і сьогодні з ними, і на них працює. Чого варті їхні милі “посиденьки” у телешоу разом з “юним даруванням” БЮТ Писаренком!", - додала вона.

При цьому Семенюк зазначила, що вона раніше, "поважаючи цю людину", вона "зробила багато, щоб він повернувся із політичного небуття, залишивши його своїм заступником у Фонді".

"Тоді він був дуже чемним і радив, як боротися з незаконними командами Тимошенко. Мені дуже прикро, що я не відразу звернула увагу на його справжню сутність, думала, що депутатство йому потрібне з політичних мотивів, а не для недоторканності, думала, що людину оббріхують. На жаль, він став достойним послідовником своєї “сердечної патронші”, - сказала вона.

Як відомо, раніше Бондар заявив, що Семенюк-Самсоненко блокувала доступ до приміщення фонду представникам Держказначейства, які мали виплатити зарплатню її співробітникам.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...