Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький звинуватив Держрезерв у продажі 5-річних тушок

П'ятниця, 2 травня 2008, 15:23

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що для Держрезерву створили всі умови для продажу дешевого м'яса, але резервні тушки виявилися 5-річної давнини, і купувати їх люди не хочуть.

Про це він заявив у четвер, коли ходив інспектувати ціни на Володимирський ринок, повідомляє Ліга з посиланням на Новий канал.

Столичний голова попереджає, що якщо з цінами ніхто не буде боротися, візьметься за них він сам. Черновецький обіцяє прибрати посередників між фермерами й покупцями, що зменшить ціну на 10-15%.

Разом з тим, директор Владимирського ринку Лариса Ярошевич повідомила, що низька якість м'яса, що надійшло на ринок з Держкомрезерву, не дозволяє повною мірою задовольнити споживачів і викликає нарікання з боку покупців.

За її словами, Черновецький звернувся з закликом до уряду про виділення з ресурсів Держкомрезерву м'яса за доступною ціною, передає УНІАН.

"Однак почалися всілякі політичні спекуляції з боку урядових структур щодо того, що комунальні ринки столиці, до яких належить і Володимирський ринок, відмовляються продавати це м'ясо", - відзначила вона.

"Це неправда. Володимирський ринок вчасно забезпечив торговельні місця й продавців, доставку й обробку м'яса. У свою чергу, дуже низька якість м'яса, що надійшло з Держкомрезерву, викликає безліч нарікань із боку покупців", - повідомила директор Владимирського ринку.

Як повідомлявся, раніше Держрезерв заявив про відмову ринків продавати м'ясо з резерву. Директор структури Михайло Поживанов запевняв, що це м'ясо високої якості.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування