Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газету Черновецького зобов’язали написати про Кличка щось хороше

Вівторок, 20 травня 2008, 15:31

Шевченківський районний суд зобов’язав комунальну газету "Хрещатик" опублікувати відповідь Блоку Кличка на інформацію видання.

Як повідомляє прес-служба Блоку Кличка, суд зобов'язав "Хрещатик" опублікувати за власний рахунок без додатків, коментарів та скорочень правильну інформацію щодо Блоку Кличка.

Рішенням суду визнано протиправною бездіяльність редакції київської комунальної газети "Хрещатик" щодо неопублікування відповіді Блоку Віталія Кличка на інформацію, оприлюднену в статті "Найбільше забудовників – боржників належить БЮТ та блоку Кличка" та статті "Забудовники зажадали перевиборів".

"Таким чином суд підтвердив факт ігнорування з боку цього ЗМІ законних вимог Блоку щодо опублікування відповіді", - відзначає прес-служба.

У Блоці Кличка зазначили, що комунальні ЗМІ протягом всього виборчого процесу односторонньо, розбалансовано та упереджено подають інформацію щодо суб'єктів виборчого процесу.

"Монопольним правом бути представленим на їх сторінках користуються виключно представники чинної столичної влади. Всі інші суб'єкти виборчого процесу можуть з'явитися в муніципальних виданнях хіба що в різко негативному контексті", - заявили у Блоці Кличка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...