Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова обіцяє, що Тимошенко незаконно не звільнять

Вівторок, 20 травня 2008, 23:01

Рада національної безпеки й оборони України обговорить питання економічної ситуації й інфляції в країні на засіданні 30 травня.

Про це повідомила секретарь ради Раїса Богатирьова у вівторок у Донецьку по закінченні конференції донецької міської організації Партії регіонів, передає "Інтерфакс-Україна".

"На 30 число в нас заплановане засідання РНБО, де ми будемо заслуховувати питання про безпеку внутрішнього ринку і, природно, тут будуть і питання економічної ситуації, і питання інфляції будуть обговорюватися", - сказала вона.

"Тому, ця пропозиція - це частина з того великого порядку денного, що формується РНБО на 30 травня", - повідомила Богатирьова.

На питання, чи загрожує це відставкою Кабміну, Богатирьова відповіла, що незаконних методів не буде, але відзначила певні складності в роботі коаліції.

"Я думаю, що все базується в державі на законах. У відставку Кабінет міністрів може бути відправлений декількома шляхами: або сам складе повноваження, або розпадеться коаліція, і не буде можливості створити ту ж саму коаліцію з тим же самим Кабінетом міністрів", - сказала вона.

"Тому незаконних методів не буде. Президент висловив свою позицію, я просто хочу її зараз повторити: він за те, щоб ця коаліція все-таки знаходила компроміси в складених своїх частинах і працювала як можна довше. Але поки ми бачимо складності в роботі цієї коаліції", - заявила Богатирьова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: