Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліціанти відклали Семенюк і домовилися тримати язика за зубами

Середа, 21 травня 2008, 20:45

У засіданні ради коаліції оголошено перерву до 12.00 четверга.

Питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду держмайна і призначення на цю посаду Андрія Портнова на засіданні в середу не обговорювалися.

Про це заявив журналістам прес-секретар фракції БЮТ Тарас Пастушенко, зазначивши, що питання про зміну керівництва ФДМ планують обговорити в четвер.

Водночас, за словами Пастушенка, на засіданні була досягнута домовленість про розгляд на пленарному засіданні парламенту в четвер законопроектів про держпрограму приватизації, про зміни до митного тарифу, а також законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо переносу норм податкового, бюджетного законодавства в окремий закон і створення умов для забезпечення надходжень, затверджених Верховною Радою в держбюджеті-2008, до соціальних фондів).

За словами Пастушенка, оскільки в засіданні ради коаліції було оголошено перерву і її учасники зберуться знову в четвер о 12.00, дані законопроекти повинні бути розглянуті на початку пленарного засідання.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", до журналістів, що очікують результатів засідання, не вийшов жоден з його учасників, пославшись на домовленість не коментувати хід переговорів.

У засіданні взяла участь прем'єр Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування