Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко у Канаді встиг зробити бджолярський шоппінг

Четвер, 29 травня 2008, 09:59

У Торонто президент Віктор Ющенко разом з дружиною Катериною відвідав Королівський музей Онтаріо.

Президент оглянув презентаційні матеріали, присвячені виставці Трипільської культури, відкриття якої заплановане у музеї наприкінці листопада 2008 року, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко висловив переконання, що ця експозиція стане продовженням традиції гідного представлення української історії та культури в Канаді.

"Україна готова надати необхідне сприяння в організації цієї виставки", - сказав президент.

Крім того, Ющенко відвідав канадську бджолярську крамницю у Вініпегу, повідомляє Радіо "Свобода" з посиланням на газету Winnipeg Free Press.

Власники магазину Bee Maid Honey, що продає знаряддя для бджолярів-аматорів, були приємно здивовані, коли побачили українського президента, який завітав до них наприкінці одноденного візиту до Вініпегу, пише газета.

Як розповів директор магазину Ґордон Маркс, Ющенко "купив по одиниці майже з усього нашого асортименту, що зазвичай використовують бджолярі в Канаді".

За словами директора, його попередили завчасно, що президент може завітати до його крамниці, і коли він побачив, що паркінг біля магазину заповнили великі чорні авто, зрозумів, що так і сталося.

Ющенко пробув у крамниці близько години, цікавився станом бджолярства в Канаді і вибирав книжки та знаряддя, серед якого було і обладнання для виготовлення свічок із воску.

"Він – дуже приємна людина, і його дружина також, до того ж вона говорила надзвичайно гарною англійською", – сказав Ґордон Маркс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...