Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не набере на виборах президента і 10%

Четвер, 29 травня 2008, 16:07

Чверть українців готова потримати Партію регіонів у випадку проведення виборів у Верховну Раду України в найближчу неділю.

Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією R&B Group з 16 по 26 травня 2008 року.

Відповідно до опитування, якби вибори у Верховну Раду відбулися в найближчу неділю, 25,8% підтримали б Партію регіонів, 21,7% опитаних проголосували б за Блок Юлії Тимошенко, 5,1% опитаних - за блок "Наша Україна - Народна самооборона", 4,5% - за Комуністичну партію України, 3,1 - за Блок Литвина.

При цьому 11,2% опитаних українців сказали, що проголосували б проти усіх.

Також чверть українців готова підтримати лідера Партії регіонів Віктора Януковича у випадку проведення позачергових виборів президента найближчим часом.

Відповідно до результатів опитування, 25,7% респондентів готові підтримати Януковича на позачергових виборах президента України у випадку їхнього проведення в найближчу неділю.

20,6% опитаних готові проголосувати за Юлію Тимошенко, 7,2% - готові підтримати нинішнього президента Віктора Ющенка, 4,9% - Володимира Литвина.

Крім того, 3,9% українців готові підтримати лідера комуністів Петра Симоненко, 2% опитаних висловили готовність проголосувати за голову Верховної Ради Арсенія Яценюка.

10,4% відзначили, що проголосують проти усіх. При цьому 10,1% опитаних заявили, що не підуть на вибори.

Крім того, говорячи про діяльності політиків, у цілому позитивно оцінили діяльність президента Ющенка 21% опитаних, у цілому негативно - 56%.

У цілому позитивною вважають діяльність лідера Партії Регіонів Януковича 33% опитаних, у цілому негативною - 45%.

У цілому позитивно оцінили діяльність прем'єр-міністра Тимошенко 32% опитаних, у цілому негативно - 51%.

У цілому позитивно діяльність голови Верховної Ради Арсенія Яценюка оцінили 26% опитаних, у цілому негативно - 38%.

Крім того, позитивно оцінили діяльність лідера комуністів 20% опитаних, і 52% оцінили його діяльність негативно. А діяльність лідера блоку свого імені Литвина позитивно оцінюють 28% опитаних, 37% - негативно.

Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю в 24 областях України і Криму. Було опитано 2000 осіб. Очікувана середня похибка вибірки складає +-2,2%.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування