Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Повний звіздєц. Ющенко дав Кіркорову "народного артиста України". ФОТО

П'ятниця, 30 травня 2008, 13:10

Президент Віктор Ющенко присвоїв звання народних артистів України фіналістці "Євробачення-2008" Ані Лорак та народному артисту Росії Філіппу Кіркорову, який продюсував її участь у конкурсі.

Вітаючи співачку з блискучим виступом на "Євробаченні-2008", Ющенко відзначив продемонстрований нею європейський мистецький рівень, "прекрасний зразок творчої праці і непохитну віру в перемогу".

"Я б хотів привітати і Кароліну, і Філіпа Бедросовича за ту роботу, яка була зроблена в рамках "Євробачення". Я хочу чітко і ясно сказати - це була українська перемога. І ті люди, які працювали на неї, достойні найвищих оцінок від імені Української держави", - сказав Ющенко.

Дякуючи за високу нагороду, Ані Лорак сказала: "Ця нагорода є тільки авансом моїх наступних перемог, які, безумовно, будуть під прапором України".

Президент висловив особливу подяку Кіркорову за його внесок у перемогу України, підтримку та дружню допомогу Ані Лорак.

"Ви зробили колосальний внесок у розвиток наших двосторонніх відносин", - сказав Ющенко.

Фото Михайла Марківа

Згідно з указами президента, почесне звання "Народний артист України" присвоєне Ані Лорак за вагомий особистий внесок у популяризацію української культури у світі, високу пісенну майстерність, Кіркорову - "за вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецьких зв'язків України і Російської Федерації, високу виконавську майстерність та багаторічну плідну творчу діяльність".

Фоторепортаж цієї події дивіться ТУТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування