Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков зрозумів Луценка по "12 стільцях"

Субота, 31 травня 2008, 16:02

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков пов`язує звинувачення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на свою адресу з приводу організації розвалу демократичної коаліції лише з особливим психологічним станом міністра.

Як передає УНІАН, про це він заявив у суботу на брифінгу в Донецьку.

"Щоб зрозуміти психологічний стан Юрія Віталійовича після виборів до Київради, потрібно взяти "12 стільців" відкрити передостанній розділ з отцем Федором після розкриття 12 стільця. Ось такий стан Юрія Віталійовича", - сказав він.

Колесніков спростував звинувачення Луценка про те, що нібито перебуває у змові з главою секретаріату президента Віктором Балогою.

"І взагалі, що таке змова? Якщо Юрій Віталійович має на увазі збанкрутілу демократичну коаліцію, її розпад, створення нової, то це процеси парламентські, а не змовницькі", - зазначив народний депутат.

"А те, що деякі міністри влаштували змову проти власного народу, використавши бюджетні кошти в особистих цілях - це дійсно змова", - заявив депутат.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не шкодує він, що недавно в Донецьку тиснув руку Луценку, Колесніков заявив: "Це не я йому тиснув руку, це він мені тиснув руку".

Як повідомлялося, на прес-конференції 27 травня Луценко звинуватив Балогу і Колеснікова у змові, спрямованій на розвал демократичної коаліції, створення так званої "широкої коаліції" і повернення держави в "замовні часи кучмізму".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування