Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конфуз: Тимошенко так поспішала привітати Путіна, що зробила це раніше, ніж треба

Четвер, 8 травня 2008, 14:33

Прем‘єр Юлія Тимошенко привітала Володимира Путіна з призначенням на посаду глави уряду Російської Федерації.

Про це йдеться в урядовій телеграмі, надісланій Тимошенко на адресу російського колеги, повідомляє управління у зв'язках із ЗМІ секретаріату Кабміну.

Тимошенко вважає, що призначення Путіна на посаду прем’єра "сприятиме росту економічного потенціалу Росії та покращенню добробуту громадян".

Вона переконана, що "відтепер діалог між Урядами України і Росії отримає додатковий імпульс, що, в свою чергу, сприятиме пожвавленню співпраці між обома державами по всім актуальним питанням".

Прем‘єр також підтвердила готовність уряду України до зміцнення двостороннього співробітництва і закріплення позитивних тенденції у взаємостосунках між Україною і Росією як стратегічних партнерів.

Конфуз ситуації полягає в тому, що Тимошенко надіслала вітальну телеграму Путіну з призначенням прем'єром ще до того, як цей факт відбувся.

Повідомлення про відповідний указ президента Медведєва розміщено на сайті Кремля о 15:50 за московським часом (14:50 за київським), тоді як Тимошенко надіслала телеграму з поздоровленнями на годину раніше, о 14:51 за Москвою (13:51 за Києвом).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування