Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія готовий довести, що Ющенка не труїли

Вівторок, 10 червня 2008, 12:08

Член фракції "НУ-НС" Давид Жванія заявляє про те, що може надати докази своїх слів про те, що кандидат у президенти Віктор Ющенко не був отруєний.

"Тільки історію потрібно закінчити тихо, щоб ми залишилися країною. Якщо буде потрібно, надам докази, але сам ініціювати не буду", - сказав Жванія у коментарі "Газете по-киевски".

"Хочу зняти проблему з країни, і не хочу цим займатися, я не шняжник (запустити "шнягу" на жаргоні означає – запустити дезінформацію) і не скандаліст, навіть не слідчий", - додав він.

"Я знав, що говорю, тому що знав, що ми опинимося в глухому куті у відносинах з Європою і з Росією. Навіть останній негідник у цій країні зацікавлений, щоб ця історія тихо пішла, не ображаючи Україну", - заявив Жванія.

При цьому депутат додав, що йому захищати свою позицію не потрібно: "Це потрібно робити президенту".

"Адже сама ця історія одержала дуже великий міжнародний розголос, і, по суті, у наявності діоксину було обвинувачено чотири країни – Росію і 3 європейські країни", - нагадав Жванія.

"Вони толерантно промовчали, але вийшов міжнародний резонанс, і Україна втрачає євроінтеграційні перспективи, охолоджуються відносини з Росією", - зазначив він.

Жванія запропонував, щоб Ющенко зібрав міжнародний симпозіум, привселюдно здав аналіз, що дозволило б встановити наявність діоксину в його організмі і його походження, а також дозволило б завершити голосний міжнародний скандал.

Як відомо, у понеділок міністр охорони здоров'я Василь Князевич виступив із заявою, у якій назвав дезінформацією повідомлення про те, що Ющенко не був отруєний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування