Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати Катеринчука "самі собою" замкнулися, а потім вийшли "у вільне плавання"

Середа, 11 червня 2008, 09:41

Депутат Верховної Ради від фракції блоку "НУ-НС", лідер блоку свого імені в Київській міськраді Микола Катеринчук заперечує, що навмисне перешкоджав участі депутатів Київради від його блоку у сесії ради у вівторок.

Про це Катеринчук сказав журналістам, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

За його словами, він не замикав депутатів Київради в офісі Європейської партії.

Він повідомив, що двері приміщення зненацька самі собою зламалися, і депутати опинилися замкненими.

За його словами, коли приїхали пожежники і приставили сходи на другий поверх будівлі, депутати відмовилися по ній спускатися.

"А потім домкратом зламали двері, і в такий спосіб вони (депутати) вийшли у вільне політичне плавання. Сподіваюся, воно буде недовгим", - сказав Катеринчук.

Як відомо, 5 депутатів Київської міськради від Блоку Миколи Катеринчука були присутні на сесії Київрада.

За словами заступника голови фракції Блоку Юлії Тимошенко у Київраді Тетяни Меліхової і голови фракції Блоку Леоніда Черновецького Дениса Комарницького, частина депутатів блоку Катеринчука закрили на ключ, для того щоб вони не брали участь у сесії Київради і не голосували за кандидатуру Олеся Довгого у секретарі Київради.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький заявив, що депутат Верховної Ради від фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук перешкоджає присутності депутатів свого блоку на сесії Київської міської ради.

Також у вівторок політрада Блоку Катеринчука відзначила, що в п'ятницю на першій сесії Київради 6-го скликання депутат блоку в Київраді Павло Тесленко самовільно заявив про утворення фракції Блоку Катеринчука, незважаючи на відсутність у нього відповідних повноважень і всупереч рішенню політради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування