Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк хоче, щоб водії згадували "незлим словом" тільки президента

Четвер, 12 червня 2008, 15:33

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що в поїздках по вулицях міст ескорт повинен супроводжувати тільки президента, а всі інші чиновники не повинні ним користуватися.

Таку думку він висловив у четвер у Львові на нараді з представниками органів місцевого самоврядування Львівської області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Треба змінювати закон, я вважаю, що з ескортом потрібно возити тільки всенародно обраного президента", - сказав спікер.

За словами Яценюка, йому особисто соромно їхати з ескортом, тому що люди, що очікують проїзду чиновника на заблокованих дорогах, "згадують про нього незлим тихим словом".

Він також розповів, що його розлютило, коли в середу в інтернеті він прочитав інформацію про те, що у зв'язку з його приїздом у Львів будуть перекривати вулиці і водіїв просять не заїжджати в центр.

Реклама:

"Мене буквально удар схопив, коли я це прочитав", - заявив спікер, зазначивши, що відразу подзвонив у Львів начальнику місцевого СБУ і попросив нічого такого не робити.

Він також вибачився перед жителями Львова, якщо в зв'язку з його приїздом дороги таки перекривали. "Якщо дороги перекривали, то від імені МВС я приношу свої вибачення", - сказав Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування